Datalogic

Datalogic is een wereldwijde technologieleider in de markten voor automatische identificatie, veiligheid en procesautomatisering, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van barcodelezers, mobiele computers, PDA’s , Tablets, Industriele PC’s, sensoren voor detectie, meting en veiligheid, visie- en lasermarkeringssystemen.

Zebra printer

 

Zebra barcode scanner

 

Datalogic en Enterprise Mobility Management

Kiezen voor de juiste toestellen voor jouw zakelijke omgeving is erg belangrijk voor een goed functionerend ICT-netwerk. Minstens zo belangrijk is de juiste Enterprise Mobility Management software. Datalogic hardware in combinatie met SOTI MobiControl maakt het voor organisaties mogelijk om het mobiele netwerk te controleren. Mobile IT biedt met SOTI en Datalogic een totaaloplossing aan voor toestel-, content-, en applicatiemanagement. Het garanderen van de veiligheid van het ICT-netwerk is ook een belangrijk onderdeel van de totaaloplossing voor mobility.

De voordelen van Datalogic hardware

Datalogic zet de norm voor een uitzonderlijke productkwaliteit. De apparaten zijn duurzaam, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Ook zijn de producten zeer scherp geprijsd. Andere voordelen van werken met Datalogic hardware zijn:

  • Hogere productiviteit
  • Minder kosten
  • Verbeterde kwaliteit van het werk
  • Verhoogde veiligheid
  • Minder fouten in processen

Datalogic partner

Mobile IT biedt enkel kwaliteitsproducten aan en heeft daarom een samenwerkingsverband met Datalogic. Naast dat Datalogic hardware een positieve reputatie heeft, gaan de producten ook goed samen met het beheerplatform van SOTI en de software van iARTA.

Door samen te werken met zowel Datalogic, SOTI als iARTA, kan Mobile IT de functionaliteit en beveiliging van het gehele mobiele communicatienetwerk optimaliseren. Daarnaast kunt u door ons officiële partnerschap rekenen op volledige garantie, uitstekende technische ondersteuning en service.  

Datalogic mobility oplossing?

Als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige hardware, dan zijn de producten van Datalogic een goede keuze. Mobile IT voorziet u graag van Datalogic hardware. Liever een complete oplossing voor het beheren en beveiligen van mobiele systemen? Geen probleem, wij verzorgen graag de algehele IT-infrastructuur, van hardware tot software, van uw organisatie. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.