Zebra

Zebra, voorheen Symbol/Motorola, is marktleider op het gebied van mobility hardware. De Amerikaanse producent ontwikkelt en fabriceert mobiele apparaten, printers en barcode- en RFID scanners voor diverse afnemers. Zebra hardware wordt veel gebruikt in de supply chain, retail en in de gezondheids- en overheidssector. De producten worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Zebra printer

 

Zebra barcode scanner

 

Zebra en Enterprise Mobility Management

Kiezen voor de juiste toestellen voor jouw zakelijke omgeving is erg belangrijk voor een goed functionerend ICT-netwerk. Minstens zo belangrijk is de juiste Enterprise Mobility Management software. Zebra hardware in combinatie met SOTI MobiControl maakt het voor organisaties mogelijk om het mobiele netwerk te controleren. Mobile IT biedt met SOTI en Zebra een totaaloplossing aan voor toestel-, content-, en applicatiemanagement. Het garanderen van de veiligheid van het ICT-netwerk is ook een belangrijk onderdeel van de totaaloplossing voor mobility.

De voordelen van Zebra hardware

Zebra zet de norm voor een uitzonderlijke productkwaliteit. De apparaten zijn duurzaam, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Ook zijn de producten zeer scherp geprijsd. Andere voordelen van werken met Zebra hardware zijn:

  • Hogere productiviteit
  • Minder kosten
  • Verbeterde kwaliteit van het werk
  • Verhoogde veiligheid
  • Minder fouten in processen

Zebra partner

Mobile IT biedt enkel kwaliteitsproducten aan en heeft daarom een samenwerkingsverband met Zebra. Naast dat Zebra hardware een positieve reputatie heeft, gaan de producten ook goed samen met het beheerplatform van SOTI en de software van iARTA.

Door samen te werken met zowel Zebra, SOTI als iARTA, kan Mobile IT de functionaliteit en beveiliging van het gehele mobiele communicatienetwerk optimaliseren. Daarnaast kunt u door ons officiële partnerschap rekenen op volledige garantie, uitstekende technische ondersteuning en service.  

Zebra mobility oplossing?

Als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige hardware, dan zijn de producten van Zebra een goede keuze. Mobile IT voorziet u graag van Zebra hardware. Liever een complete oplossing voor het beheren en beveiligen van mobiele systemen? Geen probleem, wij verzorgen graag de algehele IT-infrastructuur, van hardware tot software, van uw organisatie. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.