Samsung

Samsung is in 1969 in Korea opgericht en nu uitgegroeid tot een internationaal toonaangevend IT-bedrijf. Het merk levert diverse producten, zoals huishoudelijke apparaten en mobiele communicatiemiddelen. Mobile IT bedient de zakelijke markt met Samsung communicatiemiddelen als smartphones en tablets.

Toonaangevende producent van smartphones en tablets

Samsung is wereldwijd een van de grootste producenten van smartphones en tablets. Het marktaandeel blijft groeien, onder meer door innovaties op het gebied van technologieën, producten en oplossingen. Samsung smartphones en tablets zijn van hoge kwaliteit en bieden een hoog gebruiksgemak. Alle producten worden ontwikkeld met de organisatievisie in het achterhoofd; meerwaarde genereren voor alle klanten en ervoor zorgen dat zij hun leven op een slimmere manier kunnen leiden. Samsung domineert met haar mobiele communicatiemiddelen niet alleen de consumentenmarkt, maar ook de zakelijke markt.

Samsung smartphone

 

Samsung tablet

 

Samsung partner

Passen de smartphones en/of tablets van Samsung bij uw bedrijfsbehoefte? Mobile IT is Samsung partner en kan u voorzien van en adviseren over Samsung hardware.

Wist u dat wij ook Zebra partner zijn? Zebra is specialist in mobility hardware en ontwikkelt mobiele apparaten als printers en barcodescanners.

Mobility oplossing?

Bent u geïnteresseerd in de producten van Samsung of Zebra? Of bent u op zoek naar een totaaloplossing voor het beheren en beveiligen van uw ICT-netwerk? Mobile IT levert naast hardware ook iARTA software en Enterprise Mobility Management software van SOTI. Wilt u meer weten over de oplossingen die wij aanbieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.