Sygic

Sygic is een wereldwijd opererend bedrijf gespecialiseerd in geavanceerde navigatiesystemen. Met 150 miljoen gebruikers is zij een van de grootste spelers op de markt. Sygic levert GPS navigatie, auto navigatie en speciale reis apps. Daarnaast bedient ze de zakelijke markt met diverse navigatie oplossingen. Sygic producten worden onder andere gebruikt in taxi’s, het openbaar vervoer en bezorgings- en bouwbedrijven.

Sygic

Trendsetter in de navigatie- en reissector  

Ondanks dat Sygic is uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevend bedrijf, hebben de medewerkers nog steeds hun start-up mindset. De medewerkers omschrijven zichzelf als technologie enthousiastelingen en werken samen in kleine teams. Iedereen laat zijn of haar persoonlijke vingerafdruk achter op de producten. Daarnaast is de organisatie altijd bezig met innoveren. Sygic was ook het eerste bedrijf dat kwam met vele goede en vernieuwende ideeën op navigatiegebied. De manier van denken en werken maakt Sygic een trendsetter in de navigatie- en reissector.

Sygic partner

Heeft uw organisatie behoefte aan een navigatie oplossing? Mobile IT is Sygic partner en kan u hierin voorzien.

Naast een samenwerkingsverband met Sygic, heeft Mobile IT tevens een partnerschap met SOTI, iARTA, ZEBRA en Samsung. Hierdoor kunnen wij een complete oplossing, van software tot hardware, voor mobility aanbieden. Voor vragen of meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.